Microsoft Dynamics NAVDen komplette forretningsløsningen
- for en virksomhet i utviklingMicrosoft Dynamics NAV er en forretningsløsning som hjelper mellomstore bedrifter verden over med regnskap og økonomistyring, logistikk, produksjon og andre forretningsprosesser. Start med behovet du har i dag, og utvid funksjonaliteten når virksomheten trenger det. Microsoft Dynamics NAV kjører du i skyen eller på dine servere, valget er ditt.

Microsoft Dynamics NAV og Office 365 er en sterk kombinasjon. Når epost, kalender og filer sømløst integrerer seg med økonomiske data, rapporter og forretningsprosesser får du en integrert løsning som ingen ERP løsning kan matche. Utnytt SharePoints ledende løsninger for bedre samarbeid i team, og få økonomisk informasjon der og da – uten å måtte skifte mellom løsningene.

En konsistent brukeropplevelse på alle enheter gjør det lettvint for dine ansatte å utføre daglige gjøremål om de er på kontoret eller ute på oppdrag.

Økonomi og regnskap


Salg / marketing


Innkjøp / varelager


Prosjekt


Produksjon


Service


Office 365Aktuelle tilvalgsmodulerLønnssystem


Timefangst


Ledelsessystem


FakturamottakHvordan velge riktig forretningsløsning?
GRATIS e-bøker
Få flere gode råd til et vellykket prosjekt!
Serien består av 4 e-bøker som effektivt guider deg gjennom valg av nytt forretningssystem.


e-BOK #1
Slik velger du en ERP løsning
Priser


Forretningsløsning settes opp etter behovet i virksomheten. Ta kontakt så gir vi pris på et forprosjekt.


Leder:

Uten gode verktøy mister vi kontrollen

Brødrene Midthaug har brukt Dynamics NAV som en del av snuoperasjonen for å effektivisere produksjonsprosessen og dermed få en mer lønnsom drift, sier administrerende direktør Erland Pettersen. Les mer

På startsiden har du oversikt over dine valgte nøkkeltall. Systemet bygges opp med roller slik at du har all funksjonalitet som du har behov for i nærheten. Slik får du raskt oversikt over firmaets likviditeter, ordrer som skal leveres og kunder som du mangler betaling fra. Du overfører lett nøkkeltall til PowerBI for å få visuell presentasjon av data.


Økonomileder:

Dette har vi spart mye tid på

Tidligere var vi avhengig av at de ansatte var på kontoret for å kunne fullføre fakturaprosessen fra scanning til godkjenning, Nå kan de gjøre dette mens de er ute og reiser, sier Ingebjørg Klausen administrerende direktør, Midsund Bruk/Fjords Processing. Les mer

På din startside har du kontroll over dine oppgaver. Her har du full oversikt over faktura som skal sendes ut, kunder som ikke har betalt, billag som skal bokføres og leverandører du skal betale.


Produksjonssjef – Innkjøpssjef – Lagersjef:

Sparer organisasjonen for dobbeltarbeid og gir full kontroll

I et helhetlig ERP system henger prosessen sammen fra tilbud og ordre til varen er ferdig levert. Produkssjef har full oversikt over planlegging, kapasitet, utførelse og kostberegning. Innkjøpsavdelingen får ferdige bestillingsforslag fra systemet og lagersjefen har til en hver tid oversikt over lager, varebehandling, planlegging og utførelse, ordre, bestillinger og kontakter.


Forretningsløsningen for degEr du klar for en uforpliktende samtale?
Vi kan bistå i arbeidet med å finne riktig forretningssystem for din virksomhet
Triangel som din leverandør


  • lang fartstid som leverandør av ERP-løsninger

  • kundeoppfølgingsprogram

  • lang erfaring med skyløsninger

  • høy kompetanse på integrasjoner

  • oppdatert på nyeste teknologi

  • Microsoftpartner i NorgeTriangel har høyt fokus på personvern og sikring av personopplysninger i produkter og tjenester. Alle kunder som samhandler med oss skal være trygge på at personopplysninger behandles på en sikker og lovlig måte.